Tià Aulet fa els 100 km de la Trail Camí de Cavalls en 11 hores, i una vintena de sineuers participen en altres proves d’aquest esdeveniment

Una vintena de sineuers de s’Esclat Club o corredors no sineuers però ben coneguts en el nostre municipi –com ara el costitxer Tià Aulet– han participat aquest cap de setmana en el IX Trail Menorca Camí de Cavalls, celebrat a Menorca.

Sebastià –Tià– Aulet i Sebastià Gayà han corregut la prova de 100 quilòmetres, fent pràcticament la volta a l’illa. El sineuer Sebastià Gayà ha quedat en 95a posició. El costitxer Tià Aulet –de sobres conegut a Sineu– ha fet un temps excepcional, i ha quedat molt ben posicionat, en el número 16 de la taula, amb un temps de 11 hores, 15 minuts i 13 segons. Això equival a una velocitat mitja de més de 9 km/h sostinguda des de les sis del matí a les cinc del capvespre del dissabte.

Hi ha hagut sineuers que han fet la prova de 85 quilòmetres, altres la de 39, i altres la de 27. Xema Matamalas i Miquel Coll també han fet bon temps a la prova de 27 quilòmetres, amb un temps de 2 hores i 8 minuts. Altres sineuers que han corregut aquesta prova han estat Tòfol Morey, Pep Serra, Joan Ignaci Ferrer, Vicenç Picó, Pep Lluís Tugores ‘Veiga’, Tomeu Xavier Jaume, Miquel Buades, Aina M. Comas, José Villagran, Antònia Bergas, les dues Petites –Antònia Martorell i Cati Martorell–, Fanny Adrover, etc.

No hi ha hagut cap incidència destacable.

Un bon grapat de sineuers han passat el cap de setmana a Ciutadella per donar-los suport.

+info: Resultats a EliteChip`(fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: