Dubte aclarit: l’oficina bancària que tancarà serà la del carrer Major

Aquest matí s’ha canviat la imatge corporativa de la façana de l’antiga oficina de ‘sa Nostra’, en la Plaça des Fossar. També s’ha vist cert tràfec de mobiliari.

El que varen ser les dues Caixes d’estalvi clàssiques de les nostres illes, Sa Nostra i La Caixa, que ja varen ser víctimes també de la concentració del sector bancari a Espanya convertint-se en Bancs (Sa Nostra va passar a ser BMN per acabar sent Bankia; La Caixa va passar a Caixabank), varen acabar fusionant-se en una sola entitat financera, com informàvem a la DíNGOLA en paper número 38.

A les Illes Balears, ambdues entitats sumen 280 oficines, el 72 per cent de les oficines bancàries de les illes, i més de la meitat de la quota del mercat financer a les illes. Aquestes setmanes ja s’estan canviant els rètols de moltes oficines, i es preveu el tancament de moltes d’elles. El nou grup seguirà amb el nom de Caixabank.

A Sineu, doncs, tancarà l’oficina del carrer Major i només quedarà oberta la des Fossar. Si fos al revés, no tendria sentit que ara es fessin canvis en la imatge d’aquesta segona.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: