Hi tornarà a haver monges tancades

El proper dijous, a les 19 h a la Parròquia, el bisbe de Mallorca Mons. Sebastià Taltavull i Anglada, té previst anunciar que el Monestir de la Concepció de la Verge Maria de Sineu recuperarà la vida contemplativa. Tres religioses, Filles de la Sagrada Família, d’una congregació fundada el 2011 a Barranquilla (Colòmbia), en breu s’instal·laran al monestir, quatre anys i mig després que la darrera monja Sor Anunciació, Consuelo Navalón Mínguez (Carcelén, Albacete, 1929-Èpila, Saragossa, 2019) rodàs la clau posant fi a quatre-cents trenta-tres anys de comunitat de concepcionistes franciscanes al nostre poble.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Guillem Morey Rosselló

    És una notícia de gran goig! Som de Manacor. La meva padrina de fonts, sor Visitació Rosselló, va ser monja d’aquest monestir des del 28 de maig de 1952 fins a l’agost del 2014 en què va traspassar. Puc dir que tota la vida hem anat a Sineu i guard molt bons records de la comunitat, de cas donat i de com és d’amable la gent de Sineu. Quan són de poble extern moltes vegades es necessita ajuda i sempre vàrem trobar gent molt ben disposada.
    Estic molt content que la vida religiosa continuï en aquella santa casa, palau i monestir.
    Donem gràcies a Déu i a la Verge Maria i esperem que tot vagi bé!
    Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: