La directora, la pianista i 20 cantaires del Cor Parroquial deixen la formació

Anit passada hi hagué assemblea del cor parroquial i Antònia Niell, Ciutadana, informà els cantaires que no continuarà dirigint la formació. L’edat i el cansament empenyen, els digué. Del mateix parer és la pianista que acompanya el cor, Magdalena Alzamora, de s’Estació.

La pandèmia ha estat el toc de gràcia per al Cor Parroquial. La desconnexió emocional i la manca d’assajos han acabat de desfer el grup, que es mantenia per la sinergia del dia a dia i pel calendari eucarístic.

Amb tot, alguns cantaires, una vintena segons ha sabut Díngola, expressaren que els agradaria continuar, si bé haurien de trobar un nou director musical.

Així, si la cosa no es redreça, hauran estat 30 anys de recorregut d’aquest cor tan nostrat. Un cor tradicional i atrevit a la vegada, que donà mostres d’una gran versatilitat, especialment durant els concerts de Nadal en els quals es feia acompanyar de la Banda de Música de Son Rapinya.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: