Ha fet una bona barrumbada

Anit passada ha plogut de valent a Sineu. La pluja ha estat general a tota l’illa, emperò a Sineu ha estat el poble en què més aigua ha caigut en poc temps, 15.4 litres per metre quadrat en deu minuts, molt per davant de pobles com la Pobla (segon poble on ha plogut més en el mateix temps, 5.4 l/m2) o pobles de veïnat com Petra (5 l/m2 en 10 min.). En total, a la una de la matinada s’havien acumulat prop de 35 l/m2 en aquesta nit de tempesta d’aigua i trons. El mes de juny, porta de l’estiu, s’estrena així dins un any eixut com pocs.

No hi ha predicció de plogudes fortes avui, per ventura una mica de brusca el capvespre fins a les 18 h. No veurem aigua fins al cap de setmana que podria entrar (entre divendres a migdia i dissabte) amb una altra tanda de pluja.

Informació extreta de http://www.aemet.es/ca/eltiempo/observacion/ultimosdatos?k=bal&l=B644B&w=0&datos=img&x=h24&f=precipitacion

Captura de la precipitació acumulada dia 2 de juny a les 9 h a http://www.aemet.es

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: