A partir d’avui ja no hi ha toc de queda

A les Illes Balears hi havia decretat el toc de queda des de les 24:00 hores fins les 06:00 i aquest toc de queda havia d’acabar el proper diumenge. Però el Tribunal Suprem ha dictat sentència que anul·la el toc de queda i la limitació de les reunions socials a Balears per considerar que no són proporcionals tenint en compte la situació epidemiològica a les Illes Balears. Per tant, ja no hi ha restricció horària de llibertat de moviments fora del domicili de les persones.

Tampoc es pot limitar el nombre de persones que es reuneixin en els habitatges ni en l’exterior.

El Tribunal resol així el recurs de cassació plantejat per la Fiscalia contra la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) que va autoritzar, per segona vegada, el toc de queda i les limitacions a les reunions socials aprovades pel Govern.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: