10 anys després encara posa la pell de gallina: reviviu el ‘lipdub’ de “Sineu m’agrada”

Aquests dies ha fet 10 anys d’uns dels lipdubs més ben aconseguits dels que es feren en la campanya ‘Mallorca m’agrada’ de l’Obra Cultural Balear. El lipdub de Sineu va ser premiat per l’Obra Cultural «pel moment més estel·lar» de tots els lipdubs de la campanya. Durant la campanya, pràcticament tots els municipis feren el seu. El moment més estel·lar al que va fer menció el premi va ser dins el Bar Can Castell.

El lipdub va ser organitzat per l’OCB Sineu i per l’associació Alcem el C.IN.E. De fet, Biel Jordà va dirigir l’escenografia de la performance, que dura uns set minuts i mig. Qui va crear la música i va posar-li lletre foren Toni Soler i Cesc Montané, i va ser interpretada per Els Bergants. La gravació va anar a càrrec de Victòria Matamales i el muntatge de Santiago Pérez. El Centre Balears Europa i la Conselleria de Comerç i Industria participaren en el patrocini.

El lipdub va ser gravat el dissabte 28 de maig, i en ell hi participaren més de 300 persones, a títol individual o com a membres de devers 20 associacions i entitats.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: