Sineu acollirà el II Festival Internacional de Música Clàssica durant juny i juliol

L’Ajuntament de Sineu i Alma Concerts varen presentar ahir el II Festival Internacional de Música Clàssica de Sineu, que es desenvoluparà durant els mesos de juny i juliol al claustre de Sant Francesc.

L’Ajuntament va quedar satisfet de l’èxit dels concerts celebrats l’any passat, en el marc de les Nits a la Fresca, i ha considerat reeditar aquesta activitat cultural, en format de festival internacional, i comptant amb la participació d’intèrprets procedents d’Argentina, Bulgària, Itàlia i França.

La direcció artística d’aquest festival l’assumeix Alfredo Oyágüez, professor titular del Conservatori de Música de les Illes Balears i director del Festival de Deià.

En l’acte de presentació del II Festival varen ser presents Martti Wallen, baix finès resident i promotor d’aquest esdeveniment cultural; Alfredo Oyágüez, director artístic del Festival; Pedro Álvarez, regidor de Cultura de la corporació local; i Tomeu Mulet, batle de Sineu.

En la presentació de l’esdeveniment, Oyágüez va destacar la sonoritat del claustre de Sant Francesc, «es tracta d’un escenari únic per a la realització d’aquestes activitats culturals». Per la seva banda, Mulet va destacar que «aquests concerts són una gran ocasió per la gent que no coneix Sineu es pugui apropar al centre de l’illa, a gaudir la música de referents internacionals, a passejar pels nostres carrers, i degustar la qualitat gastronòmica que els establiments sineuers poden oferir».

El II Festival Internacional de Música Clàssica de Sineu es desenvoluparà durant cinc caps de setmana; els dies 18 i 25 de juny, i els dies 10, 24 i 31 de juliol. El flautista italià Massimo Merceli, el violinista francès Gilles Apap, acompanyat per Alfredo Oyágüez, el reconegut pianista italià Antonio Artese, el pianista mallorquí Gori Matas amb l’intèrpret vocal argentí Sergio Bustos. i la pianista bulgara Dina Nedeltcheva acompanyada per la violoncelista mallorquina Rosa Cañellas, seran algunes de les figures internacionals que donaran vida al festival.

+info: web del festival (fes clic)

[en aquesta web es poden adquirir les entrades, a un preu de 3€]

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: