El sineuer Sastre també es proclama campió de Balears de BTT-XCO, en una cursa ahir a Menorca

El sineuer Rafel Sastre, de l’equip Qromia, es va proclamar ahir campió de Balears absolut de BTT en la categoria elit. Va ser en la cursa de la BTT XCO de Menorca, organitzada per PC Ciutadella, i en la que participaren prop d’un centenar de ciclistes, que feren un trajecte de 28 quilòmetres. Sastre va ser, a més, campió absolut de la cursa.

Pels no aconstumats al llenguatge de la BTT (bicicleta tot-terreny), dir que XCO son les inicials de Cross Country Olympics (en anglès, X és una creu, cross), una cursa que es desenvolupa en circuits de terra ondulats i sinuosos. Un poc diferent a la de diumenge passat a Manacor.

Com va informar DíNGOLA (fes clic aquí), diumenge passat Sastre ja s’havia proclamat campió de Balears de BTT-marató a son Macià (Manacor), en una prova organitzada pel CDC Manacorí i que aplegà uns 250 corredors que varen recórrer uns 60 quilòmetres.

+info: classificació (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: