El C.E. Sineu juga la promoció a Tercera Divisió

En una temporada marcada per la pandèmia on s’ha paralitzat la competició i s’han hagut de disputar molts partits sense públic, el C.E. Sineu, gràcies a un excelent final de temporada on ha quedat tercer del seu grup de Preferent, amb quatre victòries i dos empats en les darreres sis jornades, disputarà a partir del proper dissabte l’ascens a la Tercera Divisió contra el Son Verí A.

La particularitat d’aquesta promoció d’enguany és que només es disputa una eliminatòria. Per tant, el C.E. Sineu no ha estat tan aprop de la Tercera Divisió com enguany, ja que les altres promocions que va jugar en temporades passades eren a doble eliminatòria.

Dissabte es disputa el partit d’anada al Camp de Son Matgí de Sineu a les 19,00 h i l’altre cap de setmana el C.E. Sineu visitarà el camp del Son Verí A. L’equip que tregui millor resultat d’ambdós partits pujarà a la Tercera Divisió balear.

Amb les noves mesures de la “desescalada”, ja hi pot haver públic als camps de futbol.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: