Molt bons resultats dels alumnes de l’IES Sineu a les proves d’accés a la universitat 2021

Aquest curs, els resultats que l’alumnat de l’IES Sineu ha obtingut a les Proves de Batxillerat per a l’Accés a la Universitat (PBAU) han tornat a ser molt bons. I diem “han tornat”, perquè generalment la mitjana dels alumnes del centre és bastant satisfactòria.

Dels 62 candidats i candidates que s’hi van presentar només n’ha suspès 1, fet que suposa un 98,4% d’aprovats, un percentatge superior a la mitjana de les Illes Balears, que s’ha situat en un 92,5%. El més significatiu és que la mitjana de les notes d’accés és la més alta dels darrers cursos, atès que hem passat d’un 6,45 de mitjana del curs passat a un 7,6 aquest curs, minimitzant la diferència amb la mitjana del batxillerat.

Cal destacar també que de l’alumnat que ha aprovat, sis han obtingut una nota d’admissió superior al 13,2.

Uns bons resultats a les PBAU, sumats a les qualificacions obtingudes a l’expedient, possibilita l’accés a estudis amb notes de tall més altes (per exemple, a la UIB, el grau amb major nota de tall és Medicina, amb un 12,800).

Enhorabona a tot l’alumnat pels bons resultats i confiem que la prova extraordinària de juliol repeteixi els èxits.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: