Toni Moragues Florit participarà al torneig internacional de futbol “Donosti Cup”

El jugador sineuer en edat infantil Toni Moragues Florit, que actualment juga amb el C.D. Olímpic de Manacor, formarà part d’una selecció balear que disputarà el prestigiós torneig internacional Donosti Cup a San Sebastià, del 4 al 9 de juliol.

El Donosti Cup és el major torneig del sur d’Europa i un dels més grans del món, amb 15 categories: 9 masculines i 6 femenines. Els principals valors que fomenta la Donosti Cup són la igualtat de gènere, la solidaritat, la deportivitat, la inclusió i el respecte al medi ambient.

Toni Moragues jugarà a la categoria B13 (infantils de primer any). En aquesta categoria hi haurà 13 grups de 4 equips cada un i amb equips de 4 països. La selecció balear competirà al Grup L, contra dos equips bascos i un de Catalunya.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: