La Mucada enguany tornarà a ser virtual

Enguany la festa en honor a lo Much de Reig i la Muca arriba a la majoria d’edat; celebrarem la devuitena edició emperò, com l’any passat, serà una Mucada on line. Dilluns, dia 28 de juny, es reuniren els organitzadors de la Muchal Foundation i, seguint la tendència de les festes majors on hi ha grans aglomeracions, descartaren qualsevol acte presencial i començaren a preparar la festa d’enguany que es limitarà, segons hem pogut saber, a actes emesos per mitjans digitals, com, per exemple, un pregó virtual.

Vejau aquí el celebrat pregó de l’any 2020:

Hi haurà camisetes

Malgrat que no hi haurà l’alulea pròpia que recordam tots dels darrers anys anteriors a la pandèmia, tampoc faltaran les camisetes roses, perquè els organitzadors decidiren fer una “edició limitada d’emergència, per respecte als col·leccionistes”. Enguany, emperò la tirada de camisetes es farà sota comanda; per xarxes socials publicaran properament un formulari amb què qui en vulgui les podrà comanar (segurament de dia 5 a dia 18 de juliol). Un dels aspectes que cal tenir en compte és que enguany, a diferència de l’any passat, no hi ha hagut concurs de disseny, per tant, l’estampació de les prendes és a hores d’ara una altra de les incògnites.

Un altre any fora eleccions

Ja l’any passat varen haver d’ajornar-se sine die les Eleccions Muquicipals amb què els sineuers podien triar la colla que interpretaria durant un bienni els papers de Much i Muca, càrrec que enguany i fins que hi hagi oportunitat de celebrar-les recau en Llorenç Ferriol i Neus Ribot.

Mentrestant, passa un altre any i tot són dubtes, de cara a poder dir si serà l’any que ve el dia en què Sineu tornarà a amarar-se de la marea rosa.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Retroenllaç: [XVIII Mucada] Ja poden comanar les camisetes per Internet |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: