L’Ajuntament recomana que duguem màscara on hi pugui haver molta gent

Avui la Sala ha llançat aquest missatge per les xarxes:

Informació important!

“Es prega el compliment de la normativa sobre l’ús de mascareta en activitats com el torneig de futbet o el mercat setmanal i a tots els espais exteriors amb alta afluència de gent, quan no es pot mantenir la distància de seguretat. Durant els darrers dies els casos positius de Covid-19 han augmentat de forma notable al nostre municipi i aturar el virus és responsabilitat de tothom.”

Ja vàrem informar a un anterior post que els casos de Covid-19 han pujat de forma considerable en aquesta ja denominada cinquena onada. L’Ajuntament se suma així, en el cas particular del nostre poble, per a activitats com el Dimecres o les primeres celebracions de les Festes, al toc d’atenció que irremeiablement han de tornar a fer les autoritats sanitàries.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: