MÉS per Sineu demana que s’obrin expedients de runa al casc urbà

MÉS per Sineu s’ha queixat de l’estat d’alguns edificis del casc urbà, que estan «en estat de runa», segons nota de premsa del partit. Sineu té reconeguda la situació de BIC en el casc antic, com conjunt històric. Això li dona un valor patrimonial que, segons els ecosobiranistes «no tenen molts altres municipis». Però, diu la formació, «al mateix temps té habitatges que donen una mala imatge al conjunt, uns perjudicis als veïnats i un perill immediat per als vianants».

MÉS per Sineu ha detectat mitja dotzena d’edificis en estat ruïnós. Segons nota de premsa del partit, han demanat a l’equip de govern que s’iniciïn els expedients de runa el més aviat possible, previ a una inspecció de tot el casc urbà efectuada pels serveis tècnics municipals, d’acord amb el que regula la Llei 12/2017 d’Urbanisme de les Illes Balears als seus articles 126 i 127.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: