Una Junta de Seguretat celebrada ahir defineix els protocols covid i la presència policial durant les festes

Ahir matí es varen reunir Aina Calvo –Delegada del Govern a les Illes Balears–, Jaume Barceló –director general d’Emergències i Interior de l’administració autonòmica–, José Antonio Luque –capità de la comandància de la Guàrdia Civil d’Inca–, Ramón Llabrés –cabo del quarter de la Guàrdia Civil de Sineu–, Antoni Frau –cap de la Policia Local de Sineu– i tres representants de la corporació municipal –el batle Tomeu Mulet, i els regidors Pedro Àlvarez i Rosana Rebassa–, per coordinar el dispositiu de seguretat durant les festes de la Mare de Déu d’Agost 2021 .

Recordem que la Festa del Much –que s’hauria de celebrar aquest dilluns– està oficialment suspesa, encara que s’espera que, com l’any passat, moltes cotxeres i casetes de fora vila acullin alguns dinars. També els bars –que a Sineu molts d’ells tanquen en dilluns– tendran obert.

En la reunió d’ahir es varen analitzar els protocols prevists per les festes: els plans d’autoprotecció, l’augment de dispositius de Policia Local els dies centrals de la festa, i vigilància dels protocols COVID que regiran l’organització dels esdeveniments prevists durant les properes setmanes.

Durant la reunió, el batle Tomeu Mulet va comunicar a Aina Calvo que aquest proper setembre l’Ajuntament de Sineu iniciarà els tràmits per incrementar la plantilla de Policia Local de cinc a sis efectius.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: