[XVIII MUCADA] El pregó 2021 on-line, de Lluc Aparicio

Essent que era pregó on-line, un altre pic, la Muchal Foundation hem pogut descobrir avui que es varen posar en contacte amb un dels creadors de continguts més virals d’ençà dels mesos de confinament, l’influencer en matèria de parides digitals sineuer Lluc Aparicio (Parisio Productions). Ell ha dedicat, amb tota la il·lusió, els seus esforços aquests dies per a obtenir aquest brillant resultat, a fi de deixar ben alt el llistó, com mereix l’ocasió brindada per la celebració sense festa en honor a lo Much i la Muca de Reig. Seguint l’esquema dels vídeos de retalls amb doblatge homemade ha aconseguit un clip carregat d’humor i tocar la fibra dels mucaires; no debades Aparicio és seguit per milers d’usuaris de les xarxes socials i ha esdevingut un dels noms més coneguts pels mallorquins entre la teranyina digital.

Referències a les mesures de contenció per la Covid, a l’estrambòtic #secuestrobalear i a la particular idiosincràsia de la festa sineuera completen un altre pregó antològic.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: