Suspeses les corregudes d’animals per mor de la calor extrema

Díngola ha sabut que demà queden suspeses les corregudes de cavalls i bèsties al cos. La Sala ha pres aquesta determinació en vista de les previsions meteorològiques per a demà a migdia, en què segons AEMET el mercuri pot pujar fins marcar els 38°C i hi ha avís d’alerta vermella.

L’Ajuntament manté les corregudes a peu i, igualment, recorda que convé dur capell o paraigua i, a més que els assistents hauran de respectar la normativa anticovid (màscara, distància…). Seran unes corregudes com poques altres i les botelles d’aigua ben fresca seran un altre element indispensable per als presents.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: