Dissabte comença la Challenge de Tardor de ciclisme

Dissabte comença a Sineu la XVII edició de la Challenge de Tardor de ciclisme que consistirà en quatre etapes que es duran a terme a Sineu, Sencelles, Artà i Calvià. A aquesta prova per etapes hi poden participar corredors a partir de la categoria de cadet.

Hi haurà una prova curta per a cadets, tercera categoria i fèmines. La prova llarga serà per a primera i segona categoria. A les 14,30 h es donarà la sortida a la prova curta (uns 50 quilòmetres) i a les 16,30 h sortiran els ciclistes de la prova llarga (poc més de 100 quilòmetres). El recorregut transcorrerà entre les carreteres d’Ariany-Sta Margalida-Llubí-Sa Serra.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: