Una trentena de guies turístics es formen sobre cultura local i història de Sineu

El passat mes de juliol es va signar un acord entre l’Ajuntament de Sineu i el Col·legi Oficial de Guies Turístics (COGTIB) per impulsar Sineu com a destinació turística.

Sineu s’ha sumat al projecte “Turista per un dia”, una iniciativa amb un marcat caràcter sostenible i local, que pretén destacar les destinacions d’interior, donar importància a les arrels i prioritzar el consum local. La intenció és diversificar el focus turístic, centrat en els dimecres, cercant la promoció de la història, la cultura, la gastronomia i el comerç local, i contempla l’organització de visites guiades setmanals a demanda, oferint la informació en català, castellà, anglès, alemany i rus.

Aquestes visites guiades dins del terme municipal seran promocionades pel COGTIB i l’Ajuntament per diversos canals de comunicació i venda, amb la finalitat de captar tant al públic local i nacional com l’estranger.

Guies ben formats

El proppassat dijous la corporació local va oferir un programa de formació sobre la història i la cultura local a uns trenta guies col·legiats, per tal que coneguin més informació sobre Sineu. La formació va ser realitzada per Joan-Josep Bonnín i Joan Vanrell -tots dos redactors de DíNGOLA- trescant per diferents indrets posant de relleu, història, patrimoni i etnocultura, i es preveu que en breu s’iniciïn les visites guiades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: