S’inicien les obres d’arranjament dels tancaments i accessos al jaciment de la Cova del Molí d’en Gaspar

El 2019 es realitzaren les obres necessàries per a permetre la consolidació, la musealització i la protecció de la cova per evitar actes vandàlics a l’estructura interior. Aquest dimecres s’han iniciat les obres de la segona fase consistents en la delimitació de part de la parcel·la del jaciment i en facilitar-ne l’accés mitjançant la creació de dos nous portells. La consolidació de les parets i marges de tancament farà del jaciment un lloc segur i visitable, a més de facilitar-ne el tancament per si es vol disposar d’animals remugadors per a mantenir la zona neta.

L’adjudicatari de les obres és el marger Mateu Cladera, amb la supervisió de l’arqueòleg Bernat Burgaya. El cost de l’obra és exactament de 31.028,94.-€ IVA inclòs, assumit íntegrament per l’Ajuntament de Sineu, i es preveu que tengui una durada d’un mes

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: