Diumenge es decidiran els guanyadors de la Challenge de Tardor

Aquest diumenge es disputarà a Calvià la darrera etapa de la XVII edició de la Challenge de Tardor de ciclisme, amb la classificació general de les dues proves ben oberta. Aquesta etapa és considerada l’etapa reina de la Challenge

Pel que fa a la prova curta, per a cadets, fèmines i tercera categoria, el líder actual, Pedro Pou, treu 2 segons al segon classificat i 3 al tercer. Mateu Alorda, cadet sineuer del CC Petra es troba en el lloc 15è a 13 segons. José Porcel de l’AC Sineu, és el 16è també a 13 segons.

Més oberta està la classificació general de la prova gran, per a 1a i 2a categoria, amb 6 ciclistes amb el mateix temps a la general i amb el ciclista local, Rafel Sastre del CC Qromia, amb clares opcions d’adjudicar-se la classificació general ja que ha demostrat ser el més fort del pilot, juntament amb Toni Ballester del club Arabay Team.

La prova curta sortirà a les 9,00 h davant el Palau d’Esports de Calvià i la prova llarga a les 11,00 h.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: