Transport gratuït en bus interurbà, metro i tren per als menors de fins a 16 anys

A partir d’avui s’amplia la franja d’edat dels infants que poden viatjar gratis amb el TIB. L’ampliació de la gratuïtat dels 12 als 16 anys al TIB incentivarà l’ús del transport públic pels més joves.

Els menors d’aquesta franja d’edat que ja disposen de Targeta Intermodal perfil jove no han de fer cap gestió en la seva targeta, automàticament se’ls aplicarà la gratuïtat. Per beneficiar-se de la mesura, el menor ha de tenir la Targeta Intermodal, per tant aquells que no la tinguin la poden tramitar a qualsevol punt d’atenció a l’usuari del TIB a Palma, Inca i Manacor o a les OAC de Llucmajor i Marratxí, així com a les oficines habilitades als poliesportius de Santa Ponça i Magaluf.

En aquest enllaç trobareu la documentació necessària per a tramitar la targeta intermodal perfil infantil.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: