Bon inici de temporada del C.E. Sineu de Preferent

El CE Sineu de Preferent ha disputat 3 jornades d’aquesta temporada 2021-22 i segueix invicte amb dues victòries i un empat. Ahir va empatar al camp d’un dels equips que han de ser punters de la categoria, l’Inter Manacor. El CE Sineu va aconseguir l’empat en la darrera jugada del partit en una treta de falta que va rematar Xavier Costa. En aquesta darrera jugada el CE Sineu tenia 9 jugadors al camp ja que a la primera part Lluís Urraca va veure la vermella directa i en la mateixa jugada del gol, el porter Pere J. Llull, que havia pujat a rematar, va veure també la vermella directa.

La pròxima jornada l’equip local rebrà la visita de l’Artà.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: