Indignació amb l’Ajuntament de les nines que participaren al concurs de TikTok de les Festes d’Agost

Una de les novetats del programa de festes de la Mare de Déu d’Agost d’enguany era un concurs de TikTok per als joves que havien d’elaborar un vídeo sobre el poble de Sineu. L’aplicació de TikTok està de moda actualment entre la joventut.

Un grup de nines s’han posat en contacte amb Díngola per manifestar la seva indignació amb l’Ajuntament perquè participaren en el concurs amb molta il·lusió i amb un vídeo molt treballat i l’Ajuntament no les informava del resultat del concurs, tot i que elles ho anaven demanant de manera insistent a través d’instagram. Fins i tot, un dels pares es va posar en contacte amb el batle perquè trobava que les nines es mereixien una resposta. Fruit d’aquesta insistència, avui les nines han rebut la resposta de l’Ajuntament (més d’un mes després del concurs) i aquesta les ha deixat perplexes: per ser les úniques que varen presentar el vídeo en temps i forma, el jurat decideix no atorgar el premi per manca de participació.

Les nines no poden entendre el perquè de la tardança de la resposta ni perquè no poden rebre el premi del concurs. Les nines no es mereixien aquest tracte per part de l’Ajuntament.

Aquí teniu l’anunci del concurs, la resposta de l’Ajuntament i el vídeo elaborat per les nines:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: