Tercer lloc de la general per a Rafel Sastre a la Challenge de Tardor de ciclisme

Diumenge es va disputar la darrera etapa d’aquesta Challenge de Tardor i Rafel Sastre va acabar en un meritós tercer lloc a la general de la prova reservada per a la 1a i 2a categoria. Rafel Sastre (CC Qromia) va arribar en aquesta etapa amb opcions clares de guanyar la general però Toni Ballester, guanyador final, i Alberto Mingorance varen ser més ràpids en l’esprint de Calvià i varen superar a Rafel Sastre a l’etapa i a la general.

Destacar la bona etapa de Llorenç Ferriol (Ac Sineu), que va arribar a 6 segons del grup capdavanter, amb dos corredors més, la qual cosa li va permetre passar del lloc 33è de la general al lloc 16è final.

Pel que fa a la prova curta per a cadets, fèmines i 3a categoria, José Porcel (MA-50 del AC Sineu) va acabar en el lloc 6è de la general i Mateu Alorda (cadet del CC Petra) en el lloc 7è. Ambdós arribaren a l’etapa de Calvià amb el grup capdavanter conformat per tretze ciclistes.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: