Biel Gacias fa tercer al triatló Artiem Short Distance 2021 de Menorca

El triatleta sineuer del Xtrem Calvià Triatló, Biel Gacias, va acabar en la tercera posició del triatló Artiem Short Distance 2021 de Menorca celebrat aquest passat diumenge. Biel Gacias va fer el millor temps en la prova de natació (1.000 metres), el 6è millor temps en la prova de ciclisme (34 quilòmetres) i el 4t millor temps en la cursa a peu (10 quilòmetres).

Un total de 239 triatletes participaren en aquesta modalitat de triatló. També participaren en aquest triatló els sineuers Miquel Angel Bergas del Viwo Hotels Team (7è) i Joan Tugores Alomar del Club Triatló Santanyí (25è).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: