Gent per Sineu lamenta l’estat del polígon industrial i insta a l’Ajuntament a actuar-hi urgentment

En una nota de premsa enviada avui, Gent per Sineu (GxS) ha carregat contra «l’estat lamentable en que es troba el polígon industrial» i diu que això fa pensar en com d’abandonat està per l’equip de govern del PP «un dels sectors econòmics més importants de Sineu, l’industrial».  

GxS diu que una de les competències municipals és la promoció econòmica i l’ocupació, entre els diferents sectors que formen part de l’eix econòmic de Sineu, i que per això les empreses establertes al polígon industrial mereixen que l’espai que ocupen els sigui atractiu.

El partit insta a l’Ajuntament a posar en marxa un pla d’actuació urgent per millorar els espais, del polígon «començant per la neteja», i a fer el que pertoqui perquè «la xarxa empresarial es pugui promocionar amb garanties d’èxit».

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: