Tanca Can Barona, dia 30 de setembre

Dia 30 de setembre tancarà Can Barona, un altre dels “clàssics” que per motius de jubilació de la madona, Maria Bauzà, acaba un cicle des de la seva obertura fa 59 anys.

Aquests darrers mesos hi ha hagut liquidació del gènere que hi havia, que podem dir amb certesa que era ben variat. Productes d’adrogueria, ferreteria i objectes per a la casa representen ben fidelment les diferents etapes que ha viscut la botiga; primer a baix del carrer Triquet, quan obriren els pares de la madona actual –Biel Bauzà Llegat i Maria Coll Barona– i la segona època, devers 1993, quan els rellevà na Maria als baixos de ca seva, no gaire enfora, que s’especialitzà en articles per a la casa i de decoració, sobretot.

Sobre aquests mesos previs al tancament, na Maria ens comenta que “No ha estat un fi de festa així com hauria hagut de ser.” La pandèmia s’ha intercalat amb els plans de jubilació, emperò el moment de jubilar-se i de tancar ja estava més que assumit.

Sobre el futur, ens diu que no descarten el traspàs de negoci o lloguer del local comercial on hi ha la botiga. Ampliarem detalls de la conversa amb na Maria Bauzà, a qui desitjam una feliç jubilació, a la propera revista de paper.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: