“Els de la roba interior” ho deixen

Catalina Jodar i Jesús Berber, els placers que es posen davant Ca na Tòfol, es jubilen. Fa 28 anys que venen al mercat de Sineu a vendre roba interior: sostens, bragues, calçons blancs, calcetins, faixes… però aquesta etapa arriba al final. Dimecres dia 6 d’octubre serà el darrer dia de mercat que vendran a vendre: “després vendrem només a passejar-nos” diu Catalina, “tenc moltes ganes de descansar”, afegeix. Per cert, liquiden el gènere que els queda així que qui necessiti renovar algunes peces, té ara una bona oportunitat per fer-ho.

Sineu ha estat un bon mercat per a ells, “hem fet bons amics a Sineu, fins i tot jo he anat vestit de cuculla en les processons d’aquí”, explica Jesús. Tots dos, però, coincideixen a dir que l’ambient és ara més trist que anys enrere: “deu ser per mor de la pandèmia”, comenten.

Aquest matrimoni de Palma viu a sa Ràpita on s’hi troben la mar de bé. Ara frissen de no haver de matinar, de poder anar a caminar i de no haver de fer tanta carretera.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: