L’edifici de les Monges de la Caritat serà un Hotel d’Interior

En el Ple ordinari del passat dilluns, a proposta dels promotors i propietaris de l’edifici, es va aprovar per unanimitat una modificació puntual del planejament urbanístic que afecta a l’edifici que ocuparen les Monges de la Caritat ubicat al carrer Reverend Arnau Ramis. La modificació consisteix en canviar la qualificació de l’edifici, passant d’ús docent i religiós a ús turístic.

Els promotors plantegen que hi hagi 15 places turístiques en un edifici que pertany al casc antic de Sineu. Cal tenir en compte que les edificacions existents estan catalogades en el catàleg de Patrimoni.

En la propera revista Díngola trobareu més detalls d’aquesta modificació urbanística.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: