Avui ha fet vuit anys de la major manifestació de la història de les Balears, a la que DíNGOLA va posar el seu granet d’arena

Avui fa 8 anys de la major manifestació de la història de les Illes Balears, i de rebot, de la publicació del post a dingola.net que ha rebut més visites. Va ser aquest (fes clic). La ‘Guia per a assistir a la manifestació del 29S’ ꟷuna guia que va elaborar DíNGOLA, donant algunes pautes per assistir a la manifestació contra el TILꟷ va ser citada, enllaçada i posada en portada del diari digital VilaWeb, el dia abans de la manifestació (ho diguérem aquí, fes clic). La noticia de VilaWeb (fes clic) deia que «La revista trimestral de Sineu, Díngola, ha publicat un manual d’instruccions per la convocatòria de demà», i adjuntava tot el text i enllaçava a la noticia del nostre portal.

En un grapat d’hores DíNGOLA va rebre prop de 20.000 visites. I és que la guia, orientada inicialment als sineuers per facilitar-los l’assistència a la manifestació, va ser aprofitada per molta gent de municipis de tota l’illa, va ser dispersada a través de milers de missatges per grups de Whatsapp o comparticions a les xarxes socials, i es va viralitzar.

La manifestació contra el TIL, que va aplegar més de 100.000 persones en els carrers de Palma, va ser la major concentració de gent haguda mai a Balears contra un govern. Recordem que durant la legislatura de José Ramón Bauzá (PP) la crispació social i política arribà al seu màxim nivell, amb un govern que agredia la nostra llengua i una societat mobilitzada com mai.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: