El proper dissabte té lloc la festa de les quintades, el dia Q

La diada de les quintades s’havia consolidat entre les festes anuals no oficials de Sineu. El Dia Q va tenir una tendència in crescendo darrers anys, només rompuda pel dol de l’any 2018 pel desastre de les torrentades del Llevant mallorquí, que va fer que la festa d’horabaixa es suspengués. Després la pandèmia també la va eliminar completament i l’any passat no hi va haver dinars de quintades.

Enguany l’Ajuntament ha optat per deixar fer la festa, però baix d’unes estrictes mesures de seguretat: la festa es desenvoluparà dins d’un recinte tancat -la plaça des Fossar- i només hi podran accedir les quintades que ho hagin sol·licitat prèviament (pots fer-ho aquí -fes clic-), cada quintada tendrà una taula assignada, etc. Això vol evitar l’efecte crida (ahir mateix 4000 joves es van congregar a Muro, en una macrobotellada en la que no es va complir cap mesura de seguretat, com ha informat l’Última Hora -fes clic-).

Les reserves de taules a bars i restaurants han estat al nivell dels anys pre-pandèmia i molts bars ja tenen el cartell de ‘Complet’. Per exemple, l’Écafè el passat dijous ja tenia les reserves de menú completes.

La festa de dins el recinte, com cada any, serà organitzada per +tortsq1ganxo.

+info: vegeu la GALERIA FOTOGRÀFICA del dia Q de l’any 2019 (fes clic).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: