Suspesa la bauxa del Dia Q

Evitar una situació com la que es va donar a Muro la setmana passada –fes clic aquí– és el motiu de suspendre la festa d’horabaixa de dissabte. El Dia Q serà, doncs, de dinars de quintades, als restaurants corresponents on s’hagi reservat taula, però no hi haurà festa d’horabaixa. Així ho han decidit els organitzadors, l’Ajuntament de Sineu i +tortsq1ganxo.

Com va informar Ultima Hora, dia 9 d’octubre 4000 joves es van congregar a Muro, en una macro–botellada en la qual no es va complir cap mesura de seguretat contra la covid19, i en la qual hi va a ver comes etílics i bregues, i hi hagué fins i tot enfrontament amb la Policia Local.

Teniu més info sobre la festa de Sineu aquí (feu clic).  

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: