Sineuers a la Mallorca 5000 Skyrunning 2021

Ahir, dissabte, es va disputar la Mallorca 5000 Skyrunning. És una carrera de llarga distància de muntanya organitzada pel club Matinam x Somiar i la Secció de Muntanya Pollença. La seva distància és de 66 quilòmetres amb 5000 m+ i 11.000 metres acumulats, recorrent alguns dels cims emblemàtics de Mallorca.

La sortida era a la plaça de Sóller i l’arribada a Pollença, concretament en el Claustre de Pollença, recorrent tota la serra de tramuntana.

La carrera té dues modalitats: cursa en solitari o per relleus de tres membres.

Dos equips sineuers disputaren els relleus: un equip format per Joan Ferriol (Pineta), Amador Gacias i Maria Magdalena Vanrell (Covetes), amb un temps de 13 hores i 11 minuts; l’altre equip format per Miquel Coll, Joan Carles Bergas i Xema Matemales va participar amb dos corredors degut a la lesió del tercer, Miquel Coll.

Pel que fa als corredors que feren tota la cursa en solitari, varen ser: Sebastià Gayà Ramis (14 h 34 m) i Antònia Martorell Artigues (16 h 34 m i segona classificada de V50). Corredors coneguts també foren: Àngel Bonafè Rios (13h 54 m) i Tià Aulet (13 h 11 m).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: