Famílies i Equip Docent del Rodamilans junts per un pati més atractiu

L’Equip Docent i l’AMIPA del Rodamilans varen organitzar ahir dissabte una Jornada de millora del pati de l’escola, tant en l’àmbit estètic com per fer un espai lúdic i d’aprenentatge: varen dibuixar i pintar a terra diferents jocs, varen arreglar els tipis, varen decorar i pintar alguns espais interiors, com una paret de l’Espai Científic d’Infantil, que varen pintar de verd per fer cromes, o bé l’aula de llum, pintada de negre, per tal de fomentar l’experimentació a través de la llum.

Miriam Montes, Cap d’Estudis del Rodamilans, ha informat a Díngola que ja duen alguns anys fent aquestes jornades amb les famílies, però cada any solen estar enfocades a temàtiques diferents. En solen fer una a principi de curs, cap a l’octubre, i una altra a final de curs, normalment al mes de maig, de Portes Obertes. Enguany s’ha optat per a la millora del pati arran d’una formació de centre basada en «patis inclusius», «per tal de donar vida i color en aquests espais, per la importància que tenen, sobretot des de fa dos anys, ja que l’alumnat no només hi surt ja durant l’esplai sinó que s’hi fan activitats diverses a diferents hores lectives» segons Montes.

Pràcticament totes les activitats es varen fer a l’aire lliure i respectant en tot moment les mesures sanitàries vigents en aquests moments.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: