Ciclistes sineuers participen a la prova cicloturística Mallorca 312

Ahir diumenge es va disputar la XI edició d’una de les proves cicloturístiques amb més participació del calendari internacional: la Mallorca 312, amb sortida i arribada a la Platja de Muro. Ni més ni manco que 4.500 ciclistes varen participar en els diferents recorreguts.

Enguany han participat corredors que han estat professionals del pilot internacional com Alberto Contador, Jan Ullrich, Oscar Freire i Joseba Beloki. També la ciclista mallorquina professional, Mavi Garcia.

La prova consta de tres recorreguts: 167, 225 i 312 quilòmetres.

Un nombre considerable de ciclistes sineuers o de l’A.C. Sineu hi varen participar. Destaca el 6è lloc de Xema Estela a la prova de 167 quilòmetres, amb un temps de 5 hores i 10 minuts. També varen participar en aquesta prova: Mateu Alomar, Josep Lluís Tugores, Pep Toni Genovart, Sergi Ruiz, Eva Fuster, Gerard Pons, Joan Pons, Pedro Galmés, Tofol Morey, Jeroni Alomar, Biel Alomar, Marc Pons i Biel Tugores

Pel que fa a la prova llarga de 312 quilòmetres que dona nom a la cursa, Antoni Sales de l’AC Sineu va arribar en el lloc 75 de la general, amb un temps de 10 hores i 55 minuts.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: