Pere Joan Jaume deixa Ciutadans

Avui s’ha fet públic als mitjans de comunicació que tres regidors de Ciutadans de Mallorca han deixat el partit. Un d’ells és el regidor i tinent de batle de Sineu, Pere Joan Jaume Florit.

Segons declaracions al diari ARA Balears, Pere Joan Jaume continuarà exercint el seu càrrec com a regidor no adscrit. Pere Joan assegura que el seu pacte amb el PP de Sineu, amb qui governa al Consistori, no perilla, perquè el seu compromís “és amb el municipi, amb els sineuers i sineueres”. La coordinadora del partit a les Illes Balears, Patricia Guasp, ha exigit l’acta als edils i ha previst que els tres edils passaran ben aviat a les files d’altres partits.

Recordem que Pere Joan Jaume Florit va ser batle amb el PP, que el 2015, després d’abandonar el PP, va crear el partit Sineu s’ho Mereix, obtenint 1 regidor i que el 2019 es va presentar amb Ciutadans. Veurem com acabarà aquest nou rumb del tinent de batle.

A la revista en paper que aviat podreu llegir, Díngola número 42, trobareu a la secció de xerrameca un breu sobre aquesta qüestió, on feim la pregunta: on és ciutadans?. Idò pareix que ja tenim la resposta: no hi és.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: