Gent per Sineu denuncia que al Pavelló de l’IES hi torna haver goteres

Gent per Sineu (GxS) ha emès una nota de premsa per a denunciar un nou episodi de goteres a la coberta del Pavelló, després de la pluja d’ahir i d’avui. Gent per Sineu diu que són les “Fonts Ufanes de l’IES Sineu”.

Diu GxS que “L’estat lamentable en que es troba el pavelló de l’IES Sineu fa aflorar cada vegada que plou el perill constant per a la seguretat de l’alumnat i per les persones que practiquen esport els horabaixes. Després de diferents actuacions dutes a terme per tal de resoldre la problemàtica de les goteres i veure el resultat obtingut, cal posar una solució definitiva, per part de totes les administracions implicades, ajuntament i govern…exposar als usuaris del pavelló a un perill diari és d’una falta de responsabilitat aberrant, i unes ganes de jugar amb foc, amb la salut de persones…”. La nota de premsa acaba dient:”Actuacions convincents i no apedaçaments és el que necessita l’IES Sineu.”

L’estat provocat per les goteres fa que sigui complicat dur a terme les sessions d’educació física de l’Institut i la pràctica esportiva del bàsquet i de la gimnàstica rítmica.

Recordem que les obres de la darrera impermeabilització es varen executar l’estiu del 2020 i que varen costar més de 70.000 €. Cal tenir present que en la coberta del pavelló es varen instalar plaques fotovoltaiques.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: