El ‘depredador sexual’ de Sineu no només assetjava: es va consumar una violació, i avui ha estat detingut de nou

La Guàrdia Civil hauria tornat detenir, avui matí, el ‘depredador sexual’ que viu a Sineu. Com va explicar DíNGOLA (fes clic aquí), a principis de novembre la jutge va emetre mesures cautelars de ‘control’, això és, que la família i els Serveis Socials es comprometien a vigilar l’individu. Finalment però, Servei Socials hauria acordat amb la família d’ingressar-lo a la unitat de psiquiatria de l’Hospital d’Inca, on estava internat durant aquests passats dies.

Imatges de la cerca del jove, la setmana passada (foto: DíNGOLA).

L’individu hauria assetjat fins ara unes 40 al·lotes, però ara s’hauria confirmat que dia 31 d’octubre va consumar una violació en un lloc de devora l’estació de tren de Sineu. El violador hauria amenaçat la víctima amb un ganivet, l’hauria portada a un descampat, portell o lloc arraconat, de darrera l’estació, i l’hauria obligada a mantenir acte sexual complet.

Demà passarà a disposició judicial i, segurament, serà ingressat a presó de nou.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: