Els restauradors de Sineu pensen ara com demanaran aquestes festes el certificat COVID als seus clients

Els restauradors de Sineu estan a l’expectativa de si els tribunals donen el vistiplau a la mesura anunciada avui pel govern, i que implicarà que hauran de controlar que tothom que accedeixi als seus locals estigui degudament vacunat o tengui la malaltia superada.

Les Balears demanaran el Certificat Covid per a accedir a establiments de restauració amb aforaments superiors a 50 persones, així com a tot l’oci nocturn (bars de copes, discoteques…). Així ho ha anunciat avui matí el portaveu del govern, Iago Negueruela, i que ha explicat també que les Balears han creat un nou sistema d’alertes per a regular l’ús del Certificat per a accedir a determinats espais (és a dir, si augmenta el nivell d’alerta, augmenten els espais on s’exigirà el document).

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears haurà de donar el vistiplau a aquesta mesura, que entrarà en vigor aquest dissabte i que es mantendrà fins al proper 24 de gener, quan haurem passat el pont de la Constitució i la Immaculada Concepció (del 4 al 8 de desembre), la fira de Sant Tomàs (dies 11 i 12), els sopars d’empresa (tot el desembre), les festes de Nadal (del 24 de desembre a gairebé el 9 de gener, enguany), i les diades de Sant Antoni (dies 16 i 17 de gener) i de Sant Sebastià (19 i 20 de gener), dates totes elles que inciten a la bauxa, les reunions familiars, les retrobades amb amics, etc.

Hi ha preocupació per l’increment de malalts aquestes darreres setmanes, així com per la possible arribada de la variant Ómicron.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: