Tomeu Mulet i el director de l’institut han demanat avui una ampliació d’infraestructures i serveis de l’IES Sineu a la Conselleria d’Educació

L’Ajuntament de Sineu vol iniciar la tramitació d’una declaració d’interès autonòmic, que permeti ampliar les instal·lacions i els serveis de l’IES Sineu, segons han informat fonts de l’equip de govern. Aquesta futura obra es realitzaria amb la finalitat d’engegar nous projectes educatius en el centre. 

Avui matí, el batle Tomeu Mulet, i el director de l’IES Sineu, Rafel Crespí, han mantingut una reunió amb el director general de Planificació i Centres, Antoni Morante, i la cap de serveis de Centres Educatius, Silvia Silva, de la Conselleria d’Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears.

En la reunió també s’ha tractat el problema recurrent de les goteres del pavelló. Segons fonts del consistori, l’Ajuntament ha expressat la seva preocupació sobre aquest tema, tenint en compte que durant els darrers anys s’han realitzat diverses inversions importants i no s’ha resolt la problemàtica. El director general de Planificació i Centres s’han compromès a donar trasllat d’aquest afer a l’IBISEC, per tal de planificar i executar una solució definitiva a aquestes deficiències.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: