Demà, dia de la lluita contra la SIDA: recuperam l’entrevista que férem fa unes setmanes a Margalida Valero

El primer cas de Síndrome d’Immunodeficiència Adquirida (SIDA) va ser diagnosticat l’1 de desembre de 1981 a Estats Units d’Amèrica. El Dia Internacional de la Lluita contra la SIDA se celebra cada any, des del 1988, l’1 de desembre, per recordar a tothom la presència del virus entre els éssers humans.

Demà és el dia de la SIDA, malaltia produïda per la infecció del Virus de la Inmunodeficiència Humana (VIH), mortal en els seus inicis, i ara malaltia crònica gràcies als avanços de la ciència. Esperem que la biologia, la virologia, la medicina, evolucionin encara més, i es pugui erradicar aquesta pesta que, tot i ser ja poc mortal, té un estigma social associat encara molt intens.

Recuperam l’entrevista que férem en el passat número de la DíNGOLA en paper (Díngola núm. 42, pàgs. 38-40). En aquest número la nostra redactora Marta Bergas va parlar amb Margalida Valero, gerent de SILOÉ, associació que dona resposta a certes necessitats dels malalts de SIDA.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: