[FOTONOTÍCIA] L’ermita molt degradada pel vandalisme

L’ermita de Sineu ja fa molts d’anys que és lloc on l’activitat d’un temps, centrada en actes religiosos i lúdics, ha derivat bàsicament en àrea per a esplaiar-se fora dels límits urbans; això, que és positiu per qui ho gaudeix, té una altra cara negativa quan, aprofitant que no hi ha el control i la vigilància de qualsevol punt de la vila, el descontrol de qualque annerot causa destrosses com les que mostren les recents imatges que acompanyen aquest article: una taula de pedra espenyada (feta d’una mola de molí) i la teuladeta de fibrociment de les torradores feta passar per ull.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: