L’OCB Sineu suspèn la celebració de la festa de l’Estendard per responsabilitat davant l’increment de casos de covid

En la mateixa línia de moltes institucions, associacions i grups, la junta de l’Obra Cultural Balear (OCB) a Sineu i el consell de redacció de la revista DíNGOLA hem decidit suspendre l’acte del 31 de desembre d’enguany. És el segon any consecutiu que es suspèn per culpa de la pandèmia (fes clic aquí).

Recordem que, des l’acte –en el que cada any us convidam a brufar les festes– es celebra des dels inicis de l’OCB a Sineu. La celebració estava prevista per aquest dilluns dia 27 a les 19h, com sempre a la Placeta de Sant Marc, i havia d’incloure com cada any l’actuació de la Coral Parroquial –que cada any interpreta La Balanguera–, la lectura del manifest unitari pel 31D, i una convidada a coca de crema i una copeta de cava.

Dia 31 de desembre és la Festa de l’Estendard, la diada nacional de Mallorca, que commemora l’entrada a la Madina Mayurqa de les tropes de la Corona d’Aragó del Rei en Jaume l’any 1229. La festa commemora, doncs, l’inici de la nostra cultura a Mallorca. A Sineu la celebram sempre uns dies abans.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: