Els propietaris de ES23 no descarten emprendre accions legals contra els autors de les pintades d’aquesta passada matinada

Els propietaris del bar de copes ES23 estan ben empipats amb els actes vandàlics dels quintos, d’aquesta passada nit. De fet, la façana del local ha estat un dels llocs que ha rebut. A més, l’acció portada a terme en la paret i portes del local ha consistit en unes pintades que, segons un dels propietaris, afecten la imatge i el prestigi del negoci. Per això valoren posar demanda per lo penal.

REFLEXIÓ

És una “tradició” en alguns pobles del Pla de Mallorca lo de les malifetes dels quintos, la matinada del 28 de desembre, dia dels Sants Innocents. Hi ha anys, però, que la cosa supera el to de broma i sarcàstic, i frega el vandalisme. El codi no escrit diu que no es pot perjudicar als particulars i empreses (si algú té res a dir d’un altre, no és aquest dia i fent una destrossa la millor manera de solucionar-ho), ni fins i tot tampoc les institucions com ara l’Ajuntament (perquè en realitat ho pagam tots, el poble és de la gent, no dels que governen en un moment concret) –excepte si es tracta de reivindicacions o befes que es fan en to sarcàstic–. Massa vegades les innocentades són pintar, embrutar, fer mal a animals, o envair la propietat privada. Sense gens de sarcasme, ni creativitat, ni gust.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: