[Fotogaleria] Tornen les innocentades

Enguany, fora les restriccions horàries, Quintos 2002 -o per ventura altres que s’hi han afegit- han pogut executar les clàssiques innocentades de dia 28 de desembre, dia dels Sants Innocents. El poble, just havent-se aixecat, ha vist el resultat de l’agitada nit dels que han perpetrat les bromes i més d’una annerotada que ha causat qualque disgust. Menció a part s’ha de fer dels actes vandàlics, com les pintades amb esprai o espenyar mobiliari públic o particular, que han fet els que aprofiten el que hauria de ser una festa per a esbravar el seu mal gust i poca estima pel poble.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: