A Sineu s’han venut més de 300 tests d’antígens en un dia

Ja no cal reiterar més la psicosi social que tornam viure. Si al principi de la pandèmia, fa quasi dos anys, el paper de vàter va ser el protagonista, ara són els tests d’antígens el producte més demanat d’entre els relacionats amb la covid19. Els usuaris adquireixen tests «per si de cas», ja que saben que s’esgoten aviat. Avui dos redactors de DíNGOLA han parlat amb farmacèutics de les dues apotecaries del poble. Una ha rebut prop de 150 tests avui matí, i en unes hores els ha acabat. L’altra ha rebut un nombre similar, i en aquests moments del vespre també els acabava.

La incidència acumulada (IA) a 14 dies a Balears ara és de 1.192 (això vol dir que, de cada 100.000 habitants, 1.192 s’han contagiat aquests darrers 14 dies). A Sineu la IA és de 1191, pràcticament la mateixa que a la resta del territori. Aquest darrer mes, del 28 de novembre al 28 de desembre, a Sineu s’ha disparat el nombre de malalts: 82 nous casos en un mes. Fins ara a Sineu hi ha hagut 315 casos confirmats de covid19.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: