DíNGOLA continua com a referent informatiu a Sineu

DíNGOLA és des de fa anys un mitjà de referència en el Pla de Mallorca, no només per les notícies de Sineu, també en certa manera dels seus voltants (notícies de fora vila, cultura, etc. que són vàlides per a altres municipis). És també un mitjà que és tengut en compte per institucions i per altres mitjans illencs o autonòmics.

El gràfic mostra que, durant l’any 2021, vàrem recuperar la tendència ascendent quant a nombre de visitants, després de quatre anys en lleugera disminució.

L’any que vàrem acabar fa uns dies ens tornàrem posar en uns valors propers a les 250.000 visites. Sí, lluny de les 500.000 del 2016, però aquestes de fa sis anys eren xifres lligades a uns moments en els que hi havia hagut molta tensió a nivell local (acabava la polèmica per l’estàtua, estira-i-arronses dins els partits…), autonòmic (sortíem de la legislatura de Bauzá, judicis a Valtònyc, etc.), i nacional (moments àlgids del procés fallit d’independència d’una part de la nostra nació), i l’ebullició d’aquests moments condicionava el creixement del nombre de visites.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. gabriel mora caldentey

    creo que teneis que bajar al planeta tierra, dingola no es mas que una extension de la politica del pueblo, solamente plasmais lo que os interesa y que no interesa para nada para el reforzamiento local de la politica que falta le hace a esos especuladores de la politica que rigen y han regido lo los destinos de este pueblo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: