Els Reis tornaran a voltar pel poble

Finalment haurà estat possible i, si el temps ho permet, els Reis d’Orient faran la volta per Sineu. Enguany, això sí, amb qualque canvi per a no exposar el públic i participants a la cavalcada a major risc de contagi. Tot serà pel carrer, no hi haurà concentració dins l’església ni punts de trobada amb aglomeracions.

L’Ajuntament va publicar l’itinerari, que comença a la carretera de Lloret, per on arribaran, i acaba a la plaça del Fossar des d’on ja es posaran a repartir regals casa per casa, com solien fer cada any.

El recorregut de la cavalcada començarà a les sis de l’horabaixa, hora en què les precipitacions és previst que afluixin pràcticament de tot segons AEMET (encara que el vent i les temperatures baixes perfilin un ambient clàssic d’hivern). Passaran pels carrers de la carretera de Lloret, Quintana, Bous, Bons Aires, Concòrdia, Germanies, Estació, Gran i fins al mercat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: